Cum să scapi de furnicile din casa ta

De îndată ce le vezi, vrei să scapi de furnicile care apar în casa ta. Chiar dacă este un singur cercetaș, acea furnică se va întoarce la cuib și va aduce o armată întreagă pentru a vă invada spațiul. Identificarea furnicilor și motivul probabil al invaziei pot fi cele două chei vitale pentru a scăpa de furnici în casa ta. Furnicile pot fi benefice pentru mediu, dar nu sunt colegi de cameră buni. Faceți acești trei pași pentru a scăpa de furnicile din interior.

Primul pas: Identificați furnica

Furnicile diferite au obiceiuri diferite și nevoi diferite. Este posibil să puteți identifica furnicile în cauză cu ajutorul motorului dvs. de căutare preferat pe Internet. Identificarea invadatorilor poate necesita experiența unui expert profesionist în combaterea dăunătorilor de la Dezinsectie Bacau. Odată ce știți cu ce tip de furnică aveți de-a face, puteți pregăti un plan pentru a vă întoarce acasă.

Pasul doi: De ce sunt aici

În funcție de furnici, casa ta poate oferi invadatorilor o sursă de hrană, apă sau propriul lor domiciliu sigur. Veți dori să eliminați orice resurse găsesc furnicile în casa dvs. Asigurați-vă că toate alimentele sunt depozitate în recipiente sigilate. Verificați dacă există probleme de umiditate în jurul casei sau sub casă, deoarece unele furnici preferă locații umede pentru construirea caselor lor. Curățați în interiorul și exteriorul casei pentru a elimina orice urmă de alimente sau alte obiecte prielnice pentru instalarea furnicilor.

Pasul trei: Dă afară furnicile

Puteți scăpa de majoritatea furnicilor eliminându-le resursele, dar unele vor fi înclinate să stea în jur, indiferent cât de mult vă pregătiți sau curățați. Mai întâi trebuie să localizați cuiburile acestor invadatori hotărâți. După ce ați localizat cuiburile, acestea trebuie eliminate. Folosiți un aspirator pentru a aspira furnicile și apoi aruncați-le într-o locație departe de casă. Rețineți că, chiar dacă otrăviți furnicile, veți dori în continuare să eliminați mizeria care a rămas după aceea. Sfaturi suplimentare pentru a vă ajuta să scăpați de furnici

Păstrați resturile, lemnul și alte obiecte departe de fundația casei. Ar trebui să eliminați frunzele și alte resturi din jurul streașinii, marginile ferestrelor și ușile. Păstrați coșurile de gunoi și alte obiecte de unică folosință departe de casă. Puneți toate alimentele în recipiente etanșe la aer – pentru o măsură suplimentară în timp ce scăpați de furnici, luați în considerare păstrarea tuturor produselor alimentare în frigider sau congelator.

Furnicile ar putea veni una câte una – dar sunteți la doar trei pași distanță de a le trimite înapoi pe ușă. Știind ce fel de furnică invadează va fi primul pas în determinarea acțiunilor tale. Odată identificat vinovatul, puteți face pașii de care aveți nevoie pentru a scăpa de ei. Un expert în combaterea dăunătorilor poate identifica rapid furnicile și poate aplica metodele potrivite pentru a scăpa de furnici în casa ta.

Apelează cu încredere la Deratizare-Dezinfecție-Dezinsecție Bacău și vom rezolva problema ta în cel mai scurt timp și cu costuri minime!

0

Add a Comment