Desi suntem noi pe piata, dorim ca prin calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim clientilor nostri la preturi foarte competitive, prin promptitudine si seriozitate, sa devenim una din cele mai importante firme in domeniul nostru de activitate, pe piata din Bacau si din judetele invecinate.

Misiunea noastra este sa devenim prima alegere a clientilor din Bacau si judetele invecinate in materie de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, cu angajati motivati si foarte bine pregatiti, dispusi oricand sa ofere clientilor servicii sigure, de calitate, la cel mai bun pret si in cel mai scurt timp posibil.


Suntem constienti ca nu este suficient sa folosim cele mai bune produse si cele mai noi tehnici, ci trebuie in acelasi timp sa avem o echipa formata din oameni foarte bine pregatiti, pasionati de ceea ce fac.

 

Misiunea noastra vizeaza clientii, angajatii nostri si firma noastra.

Satisfacerea nevoilor clientilor nostri in cel mai bun mod posibil. Acest lucru poate fi atins printr-o comunicare eficienta, ascultarea si respectarea dorintelor clientilor nostri, si prin oferirea unor servicii profesionale, de cea mai buna calitate. Fiecare client are anumite asteptari, iar noi trebuie sa satisfacem cat mai bine asteptarile lor!

Oferirea de oportunitati de crestere in plan financiar, dar si mai important, in plan personal, in asa fel incat acestia vor fi in masura sa isi arate talentele si abilitatile innascute. Dorinta noastra este ca fiecare angajat sa se simta apreciat, si sa vada aceasta experienta ca pe o misiune in viata in loc de doar o cariera. Singura modalitate in care acest lucru este posibil este descatusarea dorintei angajatilor de a servi pe altii si de a-i face fericiti. Odata ce acest lucru este realizat, satisfactia angajatilor, aprecierea, loialitatea si succesul lor general este inevitabil!

Misiunea noastra fata de firma este de a o face profitabila și sa susțina financiar angajatii companiei. Succesul financiar este vital pentru ceea ce incearca sa realizeze fiecare persoana, ceea ce ne va permite, de asemenea, sa oferim o valoare mai mare pentru client.

 

De ce sa alegi serviciile noastre?

  • Servicii de incredere, efectuate cu promptitudine, disponibile 7 zile din 7.img_desc31
  • Aparatura de ultima generatie manuita de personal instruit si calificat. Angajam mereu doar pe cei mai buni, intrucat dorim sa ne cladim o echipa solida formata din profesionisti care iubesc ceea ce fac, si fac din rezolvarea problemelor si protejarea bunurilor dvs, prioritatea lor cea mai importanta.
  •  Inspectarea locatiei si cotatie de pret gratuita. Consiliere gratuita in alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine.
  • Folosim doar cele mai bune produse, ce sunt prietenoase cu mediul inconjurator si nu afecteaza sanatatea oamenilor, capabile sa rezolve cel mai bine problemele.
  • Oferim garantie la majoritatea serviciilor noastre.
  • Gasim solutii indiferent de problema pe care o aveti in materie de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie.
  • Programarea intalnirilor este foarte usoara. Clientii nostril pot allege sa ne sune, sa ne dea un email sau se se programeze direct pe site.
  • Cea mai buna oferta de pe piata de dezinsectie, deratizare, dezinfectie pentru companii.