REDESCOPERA PLACEREA DE A FI ACASA!

Cand aveti o problema cu daunatorii sau doriti sa va protejati casa de eventualele intruziuni viitoare ale musafirilor nepoftiti, DDD-Bacau va aplica o abordare bazata pe stiinta pentru a ajuta la identificarea radacinii problemei si sa puna in aplicare o solutie facuta in mod expres pentru casa dvs.. La fiecare vizita, tehnicianul DDD-Bacau va folosi procesul de management integrat pentru a evalua, implementa, si monitoriza populatia daunatorilor din casa ta.

La fiecare vizita, facem trei lucruri …


 
1. INSPECTIE

Daca ati vazut dovezi ale prezentei daunatorilor si aveti nevoie de ajutor pentru protejarea casa dvs. de musafiri nepoftiti, unul din tehnicienii DDD – Bacau va veni sa inspecteze casa dvs. La prima vizita, tehnicianul nostru va efectua o inspectie amanuntita a locuintei dumneavoastra si, daca este necesar, aduce echipamente profesionale gen aparate de masurare a umiditatii, camere telescopice, si lumini UV, pentru a ajuta la identificarea zonelor de risc ridicat cum ar fi puncte de intrare, scurgeri, si fisuri. Va puteti astepta ca prima inspectie sa dureze de la 45 minute pana la o ora, iar vizitele regulate ulterioare intre 20 si 30 de minute. La sfarsitul inspectiei sale, el va completa un raport de inspectie care prezinta problemele si recomanda un plan adaptat locuintei dumneavoastra.

 
2. IMPLEMENTAREA SOLUTIEI

Tehnicianul DDD-Bacau va avea grija de orice problema identificata, folosind cele mai bune instrumente si solutii stiitifice disponibile pentru a ajunge la radacina cauzei, astfel el putand trata eficient problema dvs. cu daunatorii. El va asigura plasarea si instalarea de statii-momeala pentru utilizare la interior, confectionate din plastic robust, dotate cu o deschidere speciala si rezistente la impact. Aceste statii sunt puse la dispozitia dvs. contra cost sub forma de chirie, costurile fiind mult mai mici decat daca ar trebui sa le achizitionati. Tehnicienii nostri vor asigura de asemenea, si montarea corecta a momelilor rodenticide in interiorul containerelor, prevenind astfel scurgerile accidentale si posibila ingestie de catre copii sau de 


animale de companie. Daca este nevoie, se vor instala instrumente de monitorizare a daunatorilor in zonele critice, pentru tinerea lor sub supraveghere. In cazul infestarilor deosebit de mari, tehnicienii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va consilia cu privire la posibilitatea de aplicare a unui plan de actiune pe termen lung care sa duca la rezolvarea definitiva a problemei dvs.

La final, el va completa un raport al interventiei, care prezinta ceea ce a facut si cand va trebui sa revina in locatie pentru a va mentine protejat.

 
3. MONITORIZAREA

Daunatorii nu vin doar o data pe an, asa ca la fel procedam si noi! Tehnicianul DDD-Bacau va va vizita pe baza unui program bine stabilit, durata acestuia fiind aleasa in functie de gravitatea infestarii cu daunatori. El va monitoriza tratamentele aplicate anterior, si va verifica eventuala aparitie de noi daunatori. Si daca vede ceva nou sau suspect, el va investiga. DDD-Bacau va continua sa documenteze progresul si problemele pentru a asigura cea mai buna abordare de intretinere pentru casa dvs. Iarna, primavara, vara sau toamna, dvs. specialistul DDD-Bacau va ajuta sa va asigurati ca nu sunteti afectat de daunatorii de sezon si pentru a asigura succesul pe termen lung al serviciului. Nu suntem fericiti daca nu sunteti 100% multumit!