Ce este deratizarea?

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Deratizarea, respectiv distrugerea rozatoarelorno_mice_sign daunatoare, are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice.

Rozatoarele sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului pamantesc. Soarecii, dar mai ales sobolanii, sunt rezervoare si vectori de infectie, raspandind boli precum: trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare, etc. La aceasta se adauga faptul ca sobolanii si soarecii distrug, polueaza si fac inutilizabile mult mai multe alimente, instalatii, spatii, decat alimentele consumate, facand astfel ca pierderile provocate de ei sa devina inestimabile.

DDD-Bacau - Servicii de deratizareSobolani si soarecii sunt mamifere mici, suple si zvelte, activi mai ales noaptea, vizitatorii frecventi ai caselor, fabricilor, depozite si a altor locuri unde gasesc disponibile produse alimentare, apa si temperaturi propice supravietuire si reproducere. Atat sobolanii cat si soarecii sunt responsabili pentru raspandirea diverselor microorganisme, precum si pentru transportul de paraziti periculosi, cum ar fi puricii si capusele. Ei, de asemenea, in cursul explorarilor frecvente, pot intra in contact cu produsele alimentare sau suprafetele unde acestea sunt pregatite (bancuri de lucru, unelte si utilaje) conducand la contaminarea periculoasa a acestora.


DDD-Bacau va ofera toate sfaturile si serviciile de care aveti nevoie pentru a contracara debutul infestarii cu soareci a casei sau afacerii dvs., in stabilirea de dispozitive profesionale necesare pentru protectia spatiilor impotriva intruziunilor nedorite.

Rozatoarele sunt animale inteligente cu un grad mare de adaptare, au trait de secole in contact strans cu omul, parazitand toate locurile colonizate de om. Chiriasi de obicei ai mansardelor, depozitelor, grajdurilor si beciurilor, soarecii si sobolanii se hranesc cu aproape orice substanta comestibila si pot ajunge sa roada o mare varietate de materiale, de la lemn la beton, contaminand cu fecale si urina alimentele cu care intra in contact si in plus, provocand daune majore containerelor si ambalajelor.

DDD-Bacau va ofera tratamente profesionale de deratizare pentru a va proteja casa si afacerea de atacul soarecilor, sobolanilor si altor rozatoare, asigurand sanatatea dvs. si a membrilor familiei, colegilor si clientilor dvs.