Campaniile noastre de control a rozatoarelor sunt atent planificate de catre experti tehnici si includ:

  • inspectarea si analiza unitatilor de productie, inclusiv masini si echipamente;
  • identificarea reperelor structurale critice care pot creste incidenta si raspandirea daunatorilor;
  • identificarea tipului de rozatoare prezente, a speciilor implicate si dimensiunea coloniei;
  • alegerea tipului de statie-momeala cel mai potrivit pentru tratamentul instalatiilor de productie, precum si alegerea momelilor rodenticide adecvate;


  • instalarea de statii-momeala si initierea actiunilor necesare de remediere in zonele structurale critice;
  • programarea monitorizii periodice a locatiilor si analiza rezultatelor colectate.
 

In campaniile sale impotriva rozatoarelor DDD-Bacau utilizeaza numai statii-momeala de calitate dovedita, disponibile atat pentru instalare in interior cat si la exterior. Construite din otel galvanizat sau din material plastic robust, statiile-momeala sunt foarte rezistente la agentii atmosferici, la socuri si la manipulare. Se fixeaza ferm in zonele ce urmeaza sa fie tratate, evitandu-se astfel orice miscare nedorita, datorita sistemelor de montare solide. Chiar si momeala este atent fixata in container de catre tehnicienii nostri pentru a preveni orice contaminare accidentala a mediului, care este extrem de critica in industria alimentara si este sanctionata prin lege.


Pentru instalarea in medii deosebit de sensibile – in care nu este recomandata utilizarea de momeli toxice – DDD Bacau dispune, de asemenea, de instrumente mecanice de captare, eficiente si sigure, cu actiune imediata si sigura, fara utilizarea de substante toxice.

Toate dispozitivele instalate de catre tehnicienii nostri sunt, de asemenea, semnalizate corespunzator pentru a indica codul, compozitia momelii rodenticide si antidotul. In cadrul campaniilor anti-rozatoare DDD-Bacau ofera in cele din urma servicii de monitorizare periodica a statiilor instalate in scopul de a identifica rapid prezenta unor daunatori si de a pune in aplicare toate masurile corective necesare eliminarii lor rapide. Toate monitorizarile sunt apoi inregistrate de catre tehnicienii nostri si puse la dispozitia clientilor.