In Romania efectuarea lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie este OBLIGATORIE pentru orice persoana juridica!

Frecventa executarii acestor lucrari este reglementata de legislatia in vigoare, dupa cum urmeaza:

  • in cazul societatilor comerciale din domeniul alimentatiei publice si in unitatile sanitare serviciile de dezinsectie se presteaza lunar si ori de cate ori este nevoie, iar serviciile de deratizare se presteaza ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de 3 luni.
  • pentru restul persoanelor juridice, frecventa serviciilor de dezinsectie conform legislatiei in vigoare este de o data la trei luni sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unor focare iar serviciile de deratizare se presteaza ori de cate ori este nevoie dar nu mai rar de o data de 6 luni.


Prin semnarea unui contract pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie DDD-Bacau va realiza planuri personalizate de actiune in functie de tipul de daunator care este prezent in locatiile respective, si pe toata perioada contractuala problemele cu daunatorii vor fi in grija noastra. 

Preturile noastre sunt negociabile in functie de buget, de substantele folosite, de gradul de infestare constatat, de recomandarile noastre si de toate cerintele dumneavoastra.

In cele ce urmeaza va prezentam oferta noastra pentru persoane juridice si institutii. Aceste tarife au caracter orientativ si sunt negociabile. Pentru obtinerea unei oferte personalizate ne puteti trimite o solicitare prin intermediul formularului de contact sau ne puteti contacta la numarul 0744 324 444. 

OFERTA PERSOANE JURIDICE SI INSTITUTII

(Magazine alimentare, restaurante, baruri, cafenele, cofetarii, brutarii, scoli si gradinite,

saloane de infrumusetare, firme de catering, etc) 

SOLICITA ACUM O OFERTA PERSONALIZATA!